سه مدل از انواع آسانسور

این روزها آسانسور از محبوب ترین و کاربردی ترین اجزای یک ساختمان محسوب می شوند و در انواع ساختمان های تجاری و مسکونی استفاده می شوند. ورود انواع آسانسورها و به طور کلی بالابرها در صنعت ساختمان سازی باعث ایجاد راحتی و آسایش در زندگی افراد جامعه به خصوص افراد مسن و معلول شده است.
آسانسورها به عنوان نوعی از بالابرها، دارای انواع مختلفی هستند که سیستم های متفاوتی در آن ها به کار رفته است. سه نوع از آسانسورها که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند شامل آسانسور هیدرولیکی، آسانسور کششی با موتور گیربکس دار و آسانسور کششی با موتور بدون گیربکس هستند. در ادامه قصد داریم شما را با این سه نوع از آسانسور آشنا کنیم تا بتوانید انتخابی هرچه بهتر برای ساختمان خود داشته باشید.
1-آسانسورهای هیدرولیکی
این نوع از آسانسورها دارای پیستون هایی در پایین هستند که کابین را به سمت بالا هدایت می کنند. این نوع از آسانسورها معمولا برای ساختمان های کم ارتفاع (تا 6 طبقه) نصب می شوند. موتورخانه آسانسورهای هیدرولیکی در پایین و در کنار چاه آسانسور قرار دارد.
1.1 مزایای آسانسورهای هیدرولیکی
· بهترین نوع برای حمل بارهای سنگین
· دارای ایمنی بیشتر
· عدم توقف آسانسور در صورت قطعی برق
· خرابی کمتر و حرکت آرام تر نسبت به آسانسورهای کششی
· بدون نیاز به چاه آسانسور
· هزینه کمتر
1.2 معایب آسانسورهای هیدرولیکی
· سرعت پایین
· مصرف انرژی بالا
· امکان نشت روغن
2- آسانسور کششی با موتور گیربکس دار
به طور کلی آسانسورهای کششی از قرقره، طناب یا تسمه های فولادی و وزنه متقابل برای به حرکت در آوردن کابین استفاده می کنند. نکته دیگری که قبل از نصب آسانسورهای کششی باید به آن توجه داشته باشید این است که نیاز به بررسی منظم دارند. شما باید مطمئن شوید که طناب ها به درستی کار می کنند زیرا با گذشت سال ها، کشش بین کابل ها کاهش می یابد. منجر به لغزش و کاهش کارایی می شود که در صورت عدم کنترل، می تواند عواقب خطرناکی را به دنبال داشته باشد.
آسانسورهای کششی با موتور گیربکس دار از یک گیربکس برای چرخاندن غلاف بالابر و و حرکت آسانسور استفاده می کنند. این سیستم ها معمولا از آسانسورهای کششی با موتور بدون گیربکس کندتر عمل می کنند.
3- آسانسور با موتور بدون گیربکس (Gearless)
این نوع از آسانسورهای کششی فناوری جدیدتری هستند و چرخ مستقیما به موتور متصل می شود و از وزنه های متعادل برای عملکرد سیستم بالابر استفاده می شود. مصرف انرژی بهینه تری دارند.
3.1 مزایای آسانسورهای GEARLESS
- طراحی منسجم و ظریف
- ایجاد حداقل صدا معادل و یا کمتر از 40 dp
- راندمان بالا
- مصرف حداقل انرژی
- کیفیت بالاتر و طول عمر کارکرد زیادتر
- فلکه کششی ساخته شده از بهترین مواد چدن و با مقاومت بالا در مقابل فشارهای سیم بکسل
- طراحی برای آسانسور با حداکثر نرمی در حرکت
- طراحی برای آسانسور با موتورخانه و یا بدون موتورخانه
- طراحی برای استفاده مطابق پیشرفت روز
- توانایی آزاد نمودن ترمز از دو طریق اهرم دستی و یا اعمال بر مورد نیاز توسط تابلو کنترل مخصوص با قابلیت کار با باطری
- مجهز به بوبین ترمز از 24 ولت تا 110 ولت C
- مجهز به encoder متصل به موتور و دارای قابلیت کنترل دور در تمام لحظات مسیر
در کل آسانسورهای کششی حرکت نرم تر و سرعت بیشتری نسبت به آسانسورهای هیدرولیکی دارند و برای ساختمان های بلندتر استفاده می شوند. از معایب آن ها اشغال زیاد فضا و توقف در هنگام قطعی برق است.
شرکت آریان لیفت برای ارائه نوع آسانسور متناسب با ساختمان شما در خدمت شماست.